Günümüzde elektriğin hayatımızdaki işleri kolaylaştırma gücü yadsınamaz bir gerçektir. Bu işi operasyonel yapan ve 21 milyonu aşkın kullanıcıya dağıtım hizmeti sağlayan 1996’da kurulmuş bir kurumdur ENERJİSA. Şirket profilde elektrik dağıtımı ve satışından sorumlu iki ana iş kolundan misyonunu yerine getirmektedir. Bünyesinde birden çok çatı şirketi ile kılı kırk yararak hizmet vermektedir. 8 Şubat 2018 tarihinde hisselerinin % 20′ sini halka açmıştır. Bu açılım  Türkiye’nin en büyük özel sektör halka arzıdır. Şirket faaliyetlerinde dağıtım ve satış alanında insanı odağa alarak üç dağıtım bölgesinde yenilikçi ve farklılaşmış bazı uygulamalarla enerjiyi hayatımıza sokuyor ve teknolojiyi kullanmamıza olanak sağlıyor.

Bu görevler, amaçlar her kurumda zaten bulunmuyor mu?

Elbette ki öyle. Modern çağda zaten bunlar olması gerekenler. Ancak bunu hızlı ve kesin çözümlerle yapabilen kurum oldukça azdır. Örneğin iletişim sektörü bu noktada kullanıcılarının ciddi tepkisine sebep olan ve zayıflıkları barındıran bir sektördür. ENERJİSA operasyonel olarak hızlı ve kesin çözümlerle mağduriyetleri bu anlamda çok çok azaltmaktadır.

Her sıkıntı yaşadığımda memurlar ile muhattap  olmak istemiyorum, ne yapabilirim?

Öncelikle şirketin internet sitesinde sorularınıza cevap alabilirsiniz. Operasyonel sorunlarda en az şekilde muhattap olarak sıcak evinizden çıkmadan bir telefon ile sıkıntınıza çare bulabilirsiniz. Tabii bunlar zaten gelişen teknolojiye entegre ilerlemektedir.

Gelen faturaya itiraz edebilir miyim?

Kesinlikle edebilirsiniz. Böyle bir durumda sizin şikayetinizi dinleyecek bir çağrı merkezı mevcut. İşlevsel bir çağrı merkezi sizin derdinizi dinliyor ve sıkıntınıza derman oluyor.

Çağımızda şirketler müşterilerine kampanya sunuyorlar ENERJİSA da böyle kampanyalar sunar mı?

Elbette ki gelişen dünyada şirketler kullanıcılarına zaman zaman onları sevindirecek, onları maddi açıdan rahatlatacak veyahut onlara ödül verebilecek birtakım çalışmalar yaparlar. ENERJİSA müşterilerine farklı kampanya  seçenekleri sunarak faturalarında % 10 kadar bir indirim sağlayabiliyor. Yeni nesil önleme uygulaması fastPay ile faturalar komisyonsuz ödenebilir . Bunların yazında kurum çekiliş kampanyaları ve çeşitli marketlerde geçerli olan hediye çekleri dağıtmaktadır.

 


Ahmet Çınar

Siteler için kaliteli haber ve bilgi içeriği üretir. Bursa'da yaşıyor, hareketli yaşamayı seviyor. Yazı yazmayı, paylaşmayı seviyor.

0 yorum

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir