Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 19 Ağustos 2020 Çarşamba 21:32
Ankara-Sincan 22 Ağustos Cumartesi Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır
Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Sincan için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Polatlar mah, Andiçen mah ve 5 mahalleyi etkisi altına alan elektrik arızası var. Başkent edaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 8 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Yaklaşık Kesinti Müddeti : 8 saat
Şehir : Ankara
İlçesi : Sincan
Etkilenen Yerler : ATATÜRK, ANKARA , KILIÇ , KORKMAZ , VATAN , HÜLYA , MEHTAP , PEÇENEK , İPEK , KADER , LALE , İNCİ , POLATLI 2 , ANDİÇEN, 75 , KORAY , UĞUR , 71 , GÖKTÜRK , YAY , OSMANLI, AHİ MESUD Sokağı
Kesinti Başlangıç : 22.08.2020 09:00 saatlerinde
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 22/08/2020 Saati :17:00
Kesinti Açıklaması : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı tamir bakım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
Ankara şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Ankara elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Yenimahalle elektrik kesintisi Şereflikoçhisar elektrik kesintisi Pursaklar elektrik kesintisi Polatlı elektrik kesintisi Nallıhan elektrik kesintisi Mamak elektrik kesintisi Kızılcahamam elektrik kesintisi Keçiören elektrik kesintisi