Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 25 Aralık 2019 Çarşamba 01:09
Altındağ 27/12 2019 Cuma Tarihli 3 Saat Elektrik Kesintisi
Başkent EDAŞ Ankara Altındağ ilçesinde 27 Aralık 2019 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Etkilenen : Baraj Mah. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Altındağ ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
Hesaplanan Kesinti Süresi : 3 saat
Şehir : Ankara
Arıza Sebebi : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı bakım tamirat ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
Etkilenecek Bölgeler : BARAJ, SELÇUKLU , SELÇUKBEY Sokağı
Kesinti Başlangıç Vakti : 27 Aralık Cuma 09:30 saatinde
Kesinti Bitiş Zamanı : 27 Aralık Cuma - 2019 Saat :12:30
İlçesi : Altındağ
Ek Bilgilendirme : BAŞKENT EDAŞ yetkilileri, arıza giderilme saatinin konuma ve arıza büyüklüğüne göre birkaç saat farklılık gösterebileceğini belirttiler.
Ankara şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Ankara elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şereflikoçhisar elektrik kesintisi Kızılcahamam elektrik kesintisi Yenimahalle elektrik kesintisi Beypazarı elektrik kesintisi Çamlıdere elektrik kesintisi Etimesgut elektrik kesintisi Pursaklar elektrik kesintisi Keçiören elektrik kesintisi