Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 05 Kasım 2026 Perşembe 10:12
05.11.2026 Perşembe : Sivas, Doğanşar Elektrik Arıza Bilgisi
Doğanşar için elektrik kesintisi haberlerinde çedaş tarafından yayınlanan kesinti bilgilerine göre 5 Kasım 2026 Perşembe tarihinde 7 saatlik bir elektrik erişim sorunu yaşanabilir. Sivas'ta yaşanan elektrik kesintileri için Çedaş'ın Doğanşar 5 Kasım 2026 Perşembe tarihli elektrik kesintisi başlangıç ve bitiş saatleri haberin detaylarında.
Yaklaşık Kesinti Süresi Ne Zaman? : 7 saat 59 dakika
Şehir : Sivas
Meydana Gelen Kesintinin Açıklaması : Bildirimli Kesinti: Bakım/Yatırım Çalışması Sebebi ile Güvenliğe dikkat edilerek elektrik kesintileri yapılmaktadır.
İlçe Adı : Doğanşar
Elektrik Kesintisi Başlangıç Zamanı : 05/Kasım 2026 09:00 saatinde
Kesinti Bitiş Zamanı : 5.11.2026 17:00 saatinde
Etkilenen Bölgeler : Ci̇nci̇ ci̇nci̇
Sivas şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Sivas elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şehir Merkezi elektrik kesintisi Altınyayla elektrik kesintisi Koyulhisar elektrik kesintisi Akıncılar elektrik kesintisi Yıldızeli elektrik kesintisi