Manyas elektrik kesintisi görseli
Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
Yayın : 11 Ağustos 2020 Salı 23:34

Manyas 12 Ağustos-2020(Çarşamba) Tarihinde 1 Saat Sürecek Elektrik Kesintisi

Manyaslıların elektrikleri ne zaman gelecek? Uedaş Balıkesir Manyas'ta 12 Ağustos 2020 Çarşamba gününde yaşanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Herkesin evde kalmaya teşvik edildiği ve evde kal kampanyalarının yapıldığı korona virüs salgını günlerinde elektriklerin kesilmesi hayatı önemli ölçüde etkiliyor. 12 Ağustos 2020 Çarşamba tarihli elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Manyas'ta elektrik ne zaman gelecek? Uedaş tarafından açıklanan bilgiler haberimizde. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Manyas'a ait kesintilere de ulaşılabilir.
Manyas 12 Ağustos-2020(Çarşamba) Tarihinde 1 Saat Sürecek Elektrik Kesintisi - Manyas elektrik kesintisi haberi

Kesinti Nedeni : ÖREN, DÜZOBA, YENİİSKENDER, İBİRLER, ÇAYPINAR, TOYBELEN, YEŞİLOVA, ŞAMLI, ARMUTALAN, YEROLUK, YAYLABAYIR, ÇANACIK, YAYLACIK, BOĞAZKÖY, KURTDERE, HALKAPINAR, TAŞKESİĞİ, KAMÇILLI, ALACABAYIR, YAĞCILAR, KARABEYLER, HİSARALAN, KIRMIZILAR, DAVUTLAR, TATLIPINAR, YANIKLAR, YARIŞALANI, YENİKAVAK mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle elektrik verilemeyecektir.
İlçesi : Manyas
Yaklaşık Kesinti Süresi : 1 saat
Şehir : Balıkesir
Kesinti Başlangıç : 12 Ağustos-2020(Çarşamba) Saat :00:00
Elektrik Kesintisi Ne Zaman Biter? : 12/Ağustos 2020 Saati :01:00





Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Balya elektrik kesintisi Bandırma elektrik kesintisi Havran elektrik kesintisi Karesi elektrik kesintisi Marmara elektrik kesintisi Savaştepe elektrik kesintisi Edremit elektrik kesintisi