Edremit elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 04 Kasım 2026 Çarşamba 22:22

Edremitte 7 Kasım-2026(Cumartesi) Elektrik Kesintisi Haberi

Edremit için elektrik kesintisi haberlerinde uedaş tarafından yayınlanan kesinti bilgilerine göre 07 Kasım 2026 tarihinde 1 saatlik bir elektrik erişim sorunu yaşanabilir. Balıkesir'de yaşanan elektrik kesintileri için Uedaş'ın Edremit 07 Kasım 2026 tarihli elektrik kesintisi başlangıç ve bitiş saatleri haberin detaylarında.
Edremitte 7 Kasım-2026(Cumartesi) Elektrik Kesintisi Haberi - Edremit elektrik kesintisi haberi

Elektrik Arıza Sebebi : Og fi̇zi̇ki̇ i̇rti̇bat
Kesinti Yaşanacak Yerler : BAKLA DERE, YAYLAÖNÜ 18, YAYLAÖNÜ 19, YAYLAÖNÜ 24, YAYLAÖNÜ 26, YAYLAÖNÜ 28, YAYLAÖNÜ 27 YAYLAÖNÜ Mahallesi.
Tahmini Kesinti Süresi Nedir? : 1 saat
Kesintinin Başlama Zamanı : 7 Kasım 2026 Saat :15:30
Kesintinin Bitiş Vakti : 7-11-2026 Cumartesi Saat :16:30
Şehir : Balıkesir
İlçe Belediyesi : Edremit





Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Ayvalık elektrik kesintisi Şehir Merkezi elektrik kesintisi Balya elektrik kesintisi Bandırma elektrik kesintisi Bigadiç elektrik kesintisi Burhaniye elektrik kesintisi Dursunbey elektrik kesintisi