Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 10 Aralık 2021 Cuma 21:40
Sincan 3 Saat Elektrik Kesintisi (13/12/2021) Başkent EDAŞ
Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Sincan için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Mevlanadaki elektrik kesintisi saat kaçta bitecek? Başkent edaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 3 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Beklenen Kesinti Süresi : 3 saat
Kesinti Başlangıç Vakti : 13 Aralık-2021(Pazartesi) Saat :09:00
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 13-12-2021 Saat :12:00
Elektrik Kesintisinin Etkilediği Bölgeler : 449_1, 447, ahmet kabaklı, 450 mevlana
İlçe Belediyesi : Sincan
Şehri : Ankara
Elektrik Verilememe Durumu İçin Açıklama : Şebeke i̇yi̇leşti̇rme çalışmaları
Ankara şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Ankara elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Ayaş elektrik kesintisi Bala elektrik kesintisi Çubuk elektrik kesintisi Evren elektrik kesintisi Güdül elektrik kesintisi Kazan elektrik kesintisi Mamak elektrik kesintisi Akyurt elektrik kesintisi