Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 16 Temmuz 2018 Pazartesi 20:03
19 Temmuz 2018 Kazan/Ankara Elektrik Kesinti Detayı
Başkent EDAŞ Ankara Kazan ilçesinde 19 Temmuz 2018 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Etkilenen : Dağyaka Mah. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Kazan ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
İlçe : Kazan
Beklenen Kesinti Müddeti : 4 saat
Etkilenen Bölgeler : DAĞYAKA Mah, DAĞYAKA MAH. Sokağı
Elektrik Kesintisinin Açıklaması : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı tamir bakım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
Şehir : Ankara
Kesinti Başlangıç Zamanı : 19-07-2018 Saat :13:30
Beklenen Kesinti Bitişi : 19/07 2018 Perşembe Saati :17:30
Ankara şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Ankara elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Ayaş elektrik kesintisi Bala elektrik kesintisi Çubuk elektrik kesintisi Evren elektrik kesintisi Güdül elektrik kesintisi Mamak elektrik kesintisi Akyurt elektrik kesintisi Sincan elektrik kesintisi