Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 22 Ağustos 2020 Cumartesi 18:46
23 Ağustos - 2020 Termal/Yalova Elektrik Arızası
Uedaş resmi sitesi üzerinden 23 Ağustos 2020 gününe ait Yalova elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Termal'ın bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Termal Uedaş elektrik kesinti programı listesi!
Kesinti Başlangıç : 23/08 2020 Pazar Saati :06:00
Kesinti Bitiş : 23.08.2020 Pazar 09:00 saatinde
Kesintinin Tahmini Süresi : 3 saat
Kesinti Nedeni : MERKEZ, ÇAMLIK, HASANBABA, HARMANLAR, TAŞLİMAN, KARPUZDERE, MERKEZ, KÖY İÇİ, CUMHURİYET, ATAKENT , HÜRRİYET, KÖYİÇİ, MERKEZ, İSTİKLAL, CUMHURİYET, KARŞIYAKA, MERKEZ, YALI, ALİYE HANIM, LİMAN, 50. YIL mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle enerji verilmeyecektir.
İlçesi : Termal
Şehir : Yalova
Yalova şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Yalova elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Çınarcık elektrik kesintisi