Altınova elektrik kesintisi görseli
Yazar: Merve Çelik
[email protected]
Yayın : 05 Kasım 2026 Perşembe 08:41

Uedaş Kesintisi : 7/11/2026 - Altınova - Yalova

Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Yalova'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Uedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Uedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Altınova'da çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde Uedaş Kesintisi : 7/11/2026 - Altınova - Yalova detaylarına ulaşabilirsiniz.
Uedaş Kesintisi : 7/11/2026 - Altınova - Yalova - Altınova elektrik kesintisi haberi

İli : Yalova
İlçe Belediyesi : Altınova
Etkilenen Yerler : ASLAN, ATATÜRK, BEGONYA, DAMLA, DENİZ, FERİBOT, FİLİZ, GÜNEŞ, KAR, KÜÇÜK, MENEKŞE, MERCAN, MİNE, PİRİREİS, SEDİR, SEMA, TERSANE, YASEMİN, ÇAY, İSKELE, İSTİKLAL, İĞDE, ŞİMŞİR, MENDERES FATİH Mah.
Tahmini Elektrik Kesintisi Süresi : 15 dakika
Kesinti Başlangıç : 07 Kasım-2026(Cumartesi) Saat :16:45
Kesintinin Bitiş Zamanı : 07 Kasım Cumartesi - 2026 Saati :17:00
Arıza Sebebi : Og manevra i̇çi̇n kesi̇nti̇





Yalova şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Yalova elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Şehir Merkezi elektrik kesintisi