Altınova elektrik kesintisi görseli
Yazar: Merve Çelik
[email protected]
Yayın : 06 Kasım 2026 Cuma 14:00

07 Kasım 2026 : Altınova, Yalova Yaşanan Elektrik Kesinti Bilgisi [Uedaş]

Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Yalova'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Uedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Uedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Altınova'da çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde 07 Kasım 2026 : Altınova, Yalova Yaşanan Elektrik Kesinti Bilgisi [Uedaş] detaylarına ulaşabilirsiniz.
07 Kasım 2026 : Altınova, Yalova Yaşanan Elektrik Kesinti Bilgisi [Uedaş] - Altınova elektrik kesintisi haberi

İlçesi : Altınova
Kesintinin Süresi Ne Kadar? : 15 dakika
Şehir : Yalova
Sorumlu Kurumun Açıklaması : Og manevra i̇çi̇n kesi̇nti̇
Etkilenen Alanlar Ve Kesimler: ASLAN, ATATÜRK, BEGONYA, DENİZ, ELİF, FERİBOT, FİLİZ, GÜNEŞ, KAR, KÜÇÜK, MENDERES, MENEKŞE, MERCAN, MİNE, PİRİREİS, SEDİR, SEMA, TERSANE, YASEMİN, ÇAY, İSKELE, İSTİKLAL, İĞDE, ŞİMŞİR, DAMLA FATİH Mah.
Kesintinin Başlama Zamanı : 7-11-2026 Cumartesi 16:45 Saatinde
Kesinti Bitme Vakti : 7/11 2026 Cumartesi 17:00 saatlerinde





Yalova şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Yalova elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Termal elektrik kesintisi