Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 04 Kasım 2026 Çarşamba 09:28
06-11-2026 Van/Edremit'te Elektrik Kesinti Detayı (Vedaş)
Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Van'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Vedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Vedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Edremit'te çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde 06-11-2026 Van/Edremit'te Elektrik Kesinti Detayı (Vedaş) detaylarına ulaşabilirsiniz.
İlçe : Edremit
Kesintiden Etkilenen Yerler: Emi̇npaşa
Şehir : Van
Meydana Gelen Arızanın Açıklaması : Van İli Edremit / Van İlçesi Van İli Edremit İlçesi Emnipaşa Mahallesi Dsi 2.Sokak 06.11.2026 Tarihi 09:00-17:00 Saat aralığında Yatırım Faaliyeti Etkisiyle Planlı Çalışma Yapılması planlanmaktadır.
Kesinti Başlangıç Vakti : 06/Kasım 2026 Saat :09:00:00
Elektrik Ne Zaman Gelecek? : 06/Kasım 2026 Saati :17:00:00
Kesintinin Süresi Ne Kadar? : 8 saat
Van şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Van elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şehir Merkezi elektrik kesintisi Bahçesaray elektrik kesintisi Çaldıran elektrik kesintisi