Niksar elektrik kesintisi görseli
Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
Yayın : 04 Ekim 2023 Çarşamba 01:10

Niksar Bağlar Mah. Elektrik Kesintisi (7 Ekim - Cumartesi)

07 Ekim 2023 Tokat elektrik kesintisi programı açıklandı. Çedaş'tan alınan bilgilere göre Niksar'ı ilgilendiren elektrik kesintisinin yaklaşık olarak 2 saat sürmesi bekleniyor. 2 saat elektrik kesintisi duyurulan Bağlar mahallesinin Çedaş arızası ne zaman biteceği haberimizde. "Elektrikler saat kaçta gelecek?" diye soran okurlarımıza elektrik arızası hakkında bilgi vermek için hazırladığımız haberimizi okuyabilirsiniz.
Niksar Bağlar Mah. Elektrik Kesintisi (7 Ekim - Cumartesi) - Niksar elektrik kesintisi haberi

Elektrik Kesintisi Başlama Zamanı : 7 Ekim Cumartesi Saat :08:30:00
Kesintinin Bitiş Vakti : 7 Ekim 2023 Saati :11:00:00
Arıza Nedeni : Düzeltme çalışmaları
İlçe : Niksar
Etkilenen Yerleşimler Ve Bölgeler: TOKAT, NİKSAR, BAĞLAR Mh. bölgelerinde 07/10/2023 08:30:00 - 07/10/2023 11:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Yaklaşık Elektrik Kesintisi Süresi : 2 saat 30 dakika
Şehir : Tokat
Uyarı : Haber kaynağı : Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.





Tokat şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Tokat elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Zile elektrik kesintisi Almus elektrik kesintisi Erbaa elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler