Niksar elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 14 Mart 2022 Pazartesi 19:33

17 Mart 2022 Niksar-Tokat Elektrik Kesintisi Yapılacaktır

Çedaş resmi sitesi üzerinden 17 Mart 2022 gününe ait Tokat elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Niksar'ın bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Niksar Çedaş elektrik kesinti programı listesi!
17 Mart 2022 Niksar-Tokat Elektrik Kesintisi Yapılacaktır - Niksar elektrik kesintisi haberi

Kesinti İçin Gösterilen Neden : Şebeke Çalışması
İli : Tokat
Kesinti Başlangıç Vakti : 17 Mart 2022 10:30:00 Saatinde
Elektrik Ne Zaman Gelecek? : 17 Mart 2022 Saat :10:40:00
Elektrik Kesintisinden Etkilenen Alanlar : TOKAT, NİKSAR, CEDİT Mh. bölgelerinde 17/03/2022 10:30:00 - 17/03/2022 10:40:00 saatleri arasında Şebeke Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
İlçe Belediyesi : Niksar
Yaklaşık Elektrik Kesintisi Süresi : 10 dakika





Tokat şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Tokat elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Zile elektrik kesintisi Yeşilyurt elektrik kesintisi Turhal elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler