Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 17 Kasım 2021 Çarşamba 15:21
Çedaş Kesintisi : 19 Kasım Cuma - 2021-Şarkışla - Sivas
Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Şarkışla için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Pınarönü mah, Yeni mah ve 4 mahalleyi etkisi altına alan elektrik arızası var. Çedaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 1 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Sorumlu Kurumun Açıklaması : Şebeke Çalışması
Hesaplanan Kesinti Süresi : 1 saat
İlçe : Şarkışla
Etkilenen Yerler : PINARÖNÜ Mah KISMİ-YENİ MAHALLE KISMİ bölgelerinde 19/11/2021 15:00:00 - 19/11/2021 16:00:00 saatleri arasında Şebeke Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Elektrikkesintisi Başlangıç Zamanı : 19/Kasım 2021 Saati :15:00:00
Elektrik Ne Zaman Gelir? : 19.11.2021 Saati :16:00:00
Şehir : Sivas
Sivas şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Sivas elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Akıncılar elektrik kesintisi Altınyayla elektrik kesintisi Divriği elektrik kesintisi Doğanşar elektrik kesintisi Gemerek elektrik kesintisi