Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 07 Temmuz 2019 Pazar 00:51
07.07.2019 Şarkışla/Sivas Elektrik Kesinti Detayı
Çedaş Sivas Şarkışla ilçesinde 7 Temmuz 2019 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Etkilenen : Yukari Mah. Damlaca Mah. Kale Mah. Kandemi̇r Mah. İsti̇klal Mah. Yildirim Mah. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Şarkışla ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
Beklenen Kesinti Süresi : 4 saat
Şehir : Sivas
Elektrikkesintisi Başlangıç Zamanı : 7 Temmuz 2019 09:30 Saatinde
Belirtilen Kesinti Bitiş Tarihi : 07 Temmuz 2019 Saati :13:30
Meydana Gelen Arızanın Açıklaması : Kesi̇ci̇ tamirat çalışması
Elektrik Kesintisi Yaşanacak Bölgeler : Kale, yukarı, kandemi̇r, yıldırım, damlaca ve i̇sti̇klal mahalleleri̇
İlçesi : Şarkışla
Çedaş Bilgi Notu : İlanı verilen, Şirketimiz tarafından yapılacak olan kesintiler, değerli müşterilerimize daha kaliteli enerji sağlamak amacı ile yapılan çalışmalardır.
Sivas şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Sivas elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Akıncılar elektrik kesintisi Altınyayla elektrik kesintisi Divriği elektrik kesintisi Doğanşar elektrik kesintisi Gemerek elektrik kesintisi