Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 14 Aralık 2020 Pazartesi 18:54
17.12.2020 Merkez-Sivas Elektrik Kesintisi Var
Çedaş resmi sitesi üzerinden 17 Aralık 2020 gününe ait Sivas elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Merkez'in bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Merkez Çedaş elektrik kesinti programı listesi!
Elektrik Kesintisinin Açıklaması : Yatırım Çalışması
Kesinti Başlangıç Vakti : 17 Aralık 2020 09:00:00 Saatinde
Kesinti Bitiş : 17 Aralık 2020 13:00:00 Saatinde
İlçesi : Merkez
İl : Sivas
Kesinti Yaşanacak Yerler : Si̇vas i̇li̇ merkez i̇lçesi̇ çeltek, alahacı, ovacık köyleri̇, gsm operatörleri̇
Elektrik Kesintisinin Tahmini Süresi : 4 saat
Sivas şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Sivas elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Akıncılar elektrik kesintisi Altınyayla elektrik kesintisi Divriği elektrik kesintisi Doğanşar elektrik kesintisi Gemerek elektrik kesintisi