Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 14 Temmuz 2020 Salı 23:01
Boyabat Sinop 17.07.2020 Cuma Elektrik Kesinti Bilgisi
Yedaş resmi sitesi üzerinden 17 Temmuz 2020 Cuma gününe ait Sinop elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Boyabadın bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Boyabat Yedaş elektrik kesinti programı listesi!
Etkilenecek Yerler : KADINLI KY. Yüklenici Tesis Çalışması
Kesinti Nedeni : 17.07.2020 tarihinde 17:00/18:00 arasında Sinop İli Boyabat Ilçemizde Yüklenici Tesis Çalışması " nedeniyle " Kadınlı Köyü Merkez Mahallesi’ne" programlı olarak elektrik verilemeyecektir Yüklenici Tesis Çalışması
Şehir : Sinop
İlçe : Boyabat
Hesaplanan Elektrik Kesintisi Süresi : 1 saat
Kesinti Başlangıç Vakti : 17/07/2020 Saat :16:00
Kesinti Bitiş Vakti : 17-07-2020 Saat :17:00
Sinop şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Sinop elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şehir Merkezi elektrik kesintisi Saraydüzü elektrik kesintisi