Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 22 Mayıs 2020 Cuma 13:06
Şanlıurfa-Siverek 27 Mayıs 2020 Elektrik Arıza Bilgisi
Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Siverek için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Herkesin evde kalmaya teşvik edildiği ve evde kal kampanyalarının yapıldığı korona virüs salgını günlerinde elektriklerin kesilmesi hayatı önemli ölçüde etkiliyor. 27 Mayıs 2020 tarihli elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Siverek'te elektrik ne zaman gelecek? Dicle edaş tarafından açıklanan bilgiler haberimizde. Dicle edaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 7 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Kesinti Ne Kadar Sürecek? : 7 saat
Kesintinin Nedeni : Büyük Kazanlı branşmanında OG hat tamirat ve bakım çalışması kapsamında elektrik enerjisi kesintisi yapımı gerçekleştirilecektir.
Kesinti Başlangıç : 27 Mayıs Çarşamba - 2020 Saat :09:00
Elektrik Ne Zaman Gelecek? : 27 Mayıs Çarşamba - 2020 16:00 saatlerinde
Kesintiden Etkilenen Bölgeler : Batı , büyükkazanlı , taşlı batı , büyükkazanlı , taşlı si̇verek şanlıurfa
İlçesi : Siverek
Şehir : Şanlıurfa
Şanlıurfa şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Şanlıurfa elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şehir Merkezi elektrik kesintisi Ceylanpınar elektrik kesintisi Viranşehir elektrik kesintisi