Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 20 Temmuz 2020 Pazartesi 10:12
Şanlıurfa Merkez'de 20-07-2020 Pazartesi Tarihli 6 Saat Elektrik Kesintisi
Dicle edaş resmi sitesi üzerinden 20 Temmuz 2020 gününe ait Şanlıurfa elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Merkez'in bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Merkez Dicle edaş elektrik kesinti programı listesi!
Kesintinin Tahmini Süresi : 6 saat
Kesinti Başlangıç Zamanı : 20.07.2020 Pazartesi Saat :12:30
Elektrik Kesintisi Ne Zaman Biter? : 20-07-2020 18:30 saatlerinde
Yapılan Açıklama : Proje tesis yöneticiliğimizin yatırım çalışmaları kasamında faliyet gösteren MET enerji AŞ firması tarafından devam eden AG tesis ve direk yenileme asop işleri yapılacağından elektrik enerjisi kesintisi yaşanacaktır.
Şehir : Şanlıurfa
Elektrik Kesintisinden Etkilenen Yerler : Dedeosman , topdağı dedeosman , topdağı eyyübi̇ye şanlıurfa
İlçesi : Merkez
Şanlıurfa şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Şanlıurfa elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Suruç elektrik kesintisi Bozova elektrik kesintisi Harran elektrik kesintisi