Ulukışla elektrik kesintisi görseli
Yazar: Merve Çelik
[email protected]
Yayın : 01 Mart 2020 Pazar 07:07

03 Mart Salı - 2020 Ulukışla Niğde Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır

Medaş Niğde Ulukışla ilçesinde 3 Mart 2020 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Ulukışla ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
03 Mart Salı - 2020 Ulukışla Niğde Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır - Ulukışla elektrik kesintisi haberi

Şehir : Niğde
Elektrik Verilemeyecek Bölgeler : DARBOĞAZ KÖYÜ, ATATÜRK MEVKİİ SAĞLIK OCAĞI Sokak Yeni Tesis Yapılması
Hesaplanan Elektrik Kesintisi Süresi : 3 saat
İlçe : Ulukışla
Kesinti Açıklaması : Yeni Tesis Yapılması
Kesinti Başlangıç Vakti : 03 Mart Salı 2020 Saati :14:00:00
Kesinti Ne Zaman Sonlanır? : 3-03-2020 17:00:00 saatlerinde
Medaş Uyarısı : Belirtilen saatlerin dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan Yüksek-Alçak gerilim elektrik şebekelerinde çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.





Niğde şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Niğde elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Bor elektrik kesintisi