Seydikemer elektrik kesintisi görseli
Yazar: Merve Çelik
[email protected]
Yayın : 14 Ocak 2020 Salı 12:08

18-01-2020 Seydikemer-Muğla Elektrik Arıza Bilgisi

ADM Elektrik Muğla Seydikemer ilçesinde 18 Ocak 2020 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Etkilenen : Güneşli̇ Mah. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Seydikemer ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
18-01-2020 Seydikemer-Muğla Elektrik Arıza Bilgisi - Seydikemer elektrik kesintisi haberi

Kesinti Başlangıç : 18 Ocak Cumartesi 2020 Saat :09:00:00
Kesinti Bitiş Zamanı : 18 Ocak 2020 Saati :11:00:00
Elektrik Kesintisinden Etkilenen Bölgeler : Güneşli̇ mḣ, deği̇rmenbaşı caddeler/sokaklar seydıkemer ılçemız güneşlı mahallesı değırmenbaşı mevkıınde ve çevresınde yatırım tesıslerının devreye alınması çalışmaları nedenıyle 09:00 ıle 11:00 saatlerı arasında elektrıkler kesılecektır.
Yaklaşık Kesinti Müddeti : 2 saat
İlçe : Seydikemer
İl : Muğla
Arıza Nedeni : Yatırım Tesislerinin Devreye Alınması Etkisiyle SEYDIKEMER ILÇEMIZ GÜNEŞLI MAHALLESI DEĞIRMENBAŞI MEVKIINDE VE ÇEVRESINDE YATIRIM TESISLERININ DEVREYE ALINMASI ÇALIŞMALARI NEDENIYLE 09:00 ILE 11:00 SAATLERI ARASINDA ELEKTRIKLER KESILECEKTIR.





Muğla şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Muğla elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Ula elektrik kesintisi Datça elektrik kesintisi Milas elektrik kesintisi Bodrum elektrik kesintisi