Merkez elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 09 Mart 2021 Salı 17:25

Kütahya Merkez'de 13-03-2021 Tarihli Altı Saat Elektrik Kesintisi

Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Merkez için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Dumlupınar ve Osmangazi mahallelerini etkiliyor. Osmangazi edaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 6 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Kütahya Merkez'de  13-03-2021 Tarihli Altı Saat Elektrik Kesintisi - Merkez elektrik kesintisi haberi

Kesinti Açıklaması : Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, tamir bakım ve bakım çalışmaları etkisiyle 13.03.2021 08:30 13.03.2021 15:00 ve arasında belirtilen bölgelerde enerji kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ DUMLUPINAR : ALIÇ SOKAK , BALABAN SOKAK , BAYKARA SOKAK , ÇİLEK SOKAK , ÇİLENTİ SOKAK , DİRLİK SOKAK , KADİFE SOKAK , SÜLEYMANİYE SOKAK , SÜVARİ SOKAK , ŞAMDAN SOKAK , ŞEBNEM SOKAK , ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR CADDE , ŞEHİT ÜTĞM. MURAT BEK CADDE , YALDIZ SOKAK YATIRIM ÇALIŞMALARI Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar tasarlanan saatlerden erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.
İlçesi : Merkez
Şehir : Kütahya
Kesinti Başlama Zamanı : 13 Mart Cumartesi 08:30 Saatinde
Belirtilen Kesinti Bitiş Tarihi : 13.03.2021 Cumartesi 15:00 saatinde
Kesinti Ne Kadar Sürecek? : 6 saat 30 dakika





Kütahya şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Kütahya elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Emet elektrik kesintisi Gediz elektrik kesintisi Simav elektrik kesintisi Domaniç elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler