Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 10 Şubat 2025 Pazartesi 10:35
Meram Lalebahçe Semti 10.02.2025 Tarihli Su Kesintisi
Meramlıların suları ne zaman gelecek? Koski Konya Meram'da 10 Şubat 2025 Pazartesi gününde yaşanan su kesintisi detaylarını içermektedir. Durunday'daki su arızası için koski tarafından detaylar açıklandı. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Meram'a ait kesintilere de ulaşılabilir.
Su Kesintisinden Etkilenen Yerleşkeler : Durunday i̇bare sk ve ci̇varı
Kesinti Başlangıç : 10.02.2025 Pazartesi Saati :07:09:00
Kesinti Bitiş Vakti : 10 Şubat - 2025 Saati :16:00:00
İlçesi : Meram
Açıklanan Gerekçe : Ana şebeke arızası17:30
Yaklaşık Kesinti Süresi : 7 saat 09 dakika
Şehir : Konya
Notlar : Elimizde olmayan nedenlerden dolayı yaşanan zorunlu su kesintilerinden ötürü vatandaşlarımızdan özür diler, gösterdikleri sabır ve anlayıştan ötürü vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
Konya şehrine ait su kesintileri buradadır. Konya su kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Hadim su kesintisi Halkapınar su kesintisi Kadınhanı su kesintisi Karapınar su kesintisi Karatay su kesintisi Sarayönü su kesintisi Taşkent su kesintisi Yalıhüyük su kesintisi Beyşehir su kesintisi Çeltik su kesintisi