Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 29 Ocak 2021 Cuma 21:17
Tosya 1 Şubat 2021 Tarihinde Bir Saat Sürecek Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır
Tosya'da yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Kastamonu'da belirli ilçelerde elektrik kesintileri yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Tosya ilçesi de aldı. Elektriklerin kesildiği ilçede kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. Tosya 1 Şubat 2021 Tarihinde Bir Saat Sürecek Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır başlıklı haberimizde elektrik kesintisinin detaylarını yazdık.
Kesintinin Nedeni : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı bakım tamirat-bakım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
İlçesi : Tosya
Elektrik Kesintisinin Etkilediği Kesimler : AŞAĞIBERÇİN Sokağı
Şehir : Kastamonu
Beklenen Elektrik Kesintisi Süresi : 1 saat 30 dakika
Kesinti Başlangıç Tarihi : 01 Şubat 2021 Saat :11:00
Kesinti Bitiş Zamanı : 01.02.2021 Pazartesi Saat :12:30
Kastamonu şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Kastamonu elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şehir Merkezi elektrik kesintisi Çatalzeytin elektrik kesintisi Devrekani elektrik kesintisi Doğanyurt elektrik kesintisi İhsangazi elektrik kesintisi Pınarbaşı elektrik kesintisi