Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 01 Eylül 2025 Pazartesi 13:05
02.09.2025 Salı : Tosya, Kastamonu Elektrik Kesintisi Var
Başkent edaş resmi sitesi üzerinden 2 Eylül 2025 gününe ait Kastamonu elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Tosya'nın bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Tosya Başkent edaş elektrik kesinti programı listesi!
Kesinti Başlangıç Zamanı : 2/09/2025 Saati :09:00
Beklenen Kesinti Bitişi : 02/09 2025 Salı 17:00 Saatinde
İlçe Bilgisi : Tosya
Tahmin Edilen Elektrik Kesintisi Süresi : 8 saat
Sorumlu Kurumun Açıklaması : Şebeke i̇yi̇leşti̇rme çalışmaları
Elektrik Verilemeyecek Kesimler : Merkez kervansaray
İli : Kastamonu
Haberin Resmi Kaynağı : Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.
Kastamonu şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Kastamonu elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Taşköprü elektrik kesintisi Şenpazar elektrik kesintisi Seydiler elektrik kesintisi Pınarbaşı elektrik kesintisi Küre elektrik kesintisi Şehir Merkezi elektrik kesintisi