Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 23 Eylül 2022 Cuma 20:13
Kastamonu-Pınarbaşı 28-09-2022 Çarşamba Elektrik Kesintisi Yapılacaktır
Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Kastamonu'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Başkent edaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Başkent edaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Pınarbaşı'da çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde Kastamonu-Pınarbaşı 28-09-2022 Çarşamba Elektrik Kesintisi Yapılacaktır detaylarına ulaşabilirsiniz.
Kesintinin Başlama Zamanı : 28/09 2022 Çarşamba 12:45 saatinde
Kesinti Bitme Vakti : 28.09.2022 Saat :15:30
Meydana Gelen Kesintinin Açıklaması : Şebeke i̇yi̇leşti̇rme çalışmaları
İlçesi : Pınarbaşı
Elektrik Kesintisinin Tahmini Süresi : 2 saat 45 dakika
İl : Kastamonu
Elektrik Kesintisinin Etkilediği Alanlar : Merkez merkez
Kastamonu şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Kastamonu elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Abana elektrik kesintisi Ağlı elektrik kesintisi Araç elektrik kesintisi Azdavay elektrik kesintisi Bozkurt elektrik kesintisi Cide elektrik kesintisi