[email protected]
29-09-2020 Salı Karabük-Merkez Elektrik Kesintisi Var
Arıza Sebebi : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı bakım onarım ve bakım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
Kesinti Başlangıç : 29 Eylül Salı - 2020 14:00 saatlerinde
Kesinti Bitiş Zamanı : 29-09-2020 Saati :18:00
Etkilenen Bölgeler : GÖLÖREN, KÖSELER GÖLÖREN, KÖSELER KADI, KADI, ŞIHLAR KADI, SÜNDELLER KADI, GÜLLÜCE KADI, BEDİRLER KADI, BEŞİRAĞA KADI, BEŞİRAĞA SAİTLER, GÜNEY SAİTLER, HOROZLAR SAİTLER, GÖZÜR SAİTLER, SAİTLER, ÇİĞDEMLER Mah
Tahmini Kesinti Müddeti : 4 saat
İlçe : Merkez
İli : Karabük
Başkent EDAŞ Yetkililerinden Bilgi : Belirtilen saatlerin dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan Yüksek-Alçak gerilim elektrik şebekelerinde çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.
Karabük şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Karabük elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Safranbolu elektrik kesintisi