Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 05 Kasım 2026 Perşembe 00:36
Elektrik Kesintisi : Kabakoz Mah. 04 Kasım-2026(Çarşamba) (İstanbul/Şile)
Ayedaş İstanbul Şile elektrik kesintisi : 04 Kasım 2026 Çarşamba elektriklar ne zaman, saat kaçta gelecek? Ayedaş, İstanbul Şile'de elektrik kesintisi yaşanacak mahalleleri duyurdu. Duyurular içinde yer alan elektrik kesintilerinden birinin başlangıç ve bitiş saatleri haberimizde yer alıyor. Kabakoz'daki elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Ayedaş'ın elektrik kesintileri için yaptığı açıklamada Şile 4 Kasım 2026 tarihli elektrik arızalarının tahmini başlangıç ve bitiş saatleri belli oldu.
Kesinti Başlangıç Tarihi : 04.11.2026 Çarşamba Saat :20:46
Elektrik Kesintisi Ne Zaman Sona Erer? : 04 Kasım - Çarşamba Saat :
Şehri : İstanbul
Meydana Gelen Arızanın Açıklaması : Şebeke arızası
Elektrik Verilemeyecek Kesimler : Akça eri̇k kabakoz
İlçesi : Şile
İstanbul şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. İstanbul elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Zeytinburnu elektrik kesintisi Üsküdar elektrik kesintisi Ümraniye elektrik kesintisi Tuzla elektrik kesintisi Şişli elektrik kesintisi Sultangazi elektrik kesintisi Sultanbeyli elektrik kesintisi Silivri elektrik kesintisi Sarıyer elektrik kesintisi Sancaktepe elektrik kesintisi Pendik elektrik kesintisi Maltepe elektrik kesintisi