[email protected]
Eyüp 06/11 2026 Cuma Tarihinde Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır
İlçesi : Eyüp
İl : İstanbul
Kesinti Başlangıç Zamanı : 06 Kasım - Cuma Saat :09:00
Kesintinin Bitiş Zamanı : 06 Kasım 2026 17:00 saatinde
Elektrik Arıza Nedeni : Bakım çalışması-Kapsamlı Havai Hat Bakımı
Kesinti Yaşanacak Yerler : İSTANBUL EYÜPSULTAN ilce MERKEZ-MİMAR SİNAN mah CENDERE YOLU, ESKİ KEMERBURGAZ YOLU sk bölgelerinde 06/11/2026 09:00:00 - 06/11/2026 17:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması-Kapsamlı Havai Hat Bakımı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Yaklaşık Kesinti Süresi Ne Zaman? : 8 saat
Bedaş Özet Bilgisi : İstanbul elektrik arıza telefonu 186'dan daha daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilir, şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.
İstanbul şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. İstanbul elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şile elektrik kesintisi Fatih elektrik kesintisi Şişli elektrik kesintisi Tuzla elektrik kesintisi Adalar elektrik kesintisi Beykoz elektrik kesintisi Kartal elektrik kesintisi Pendik elektrik kesintisi Avcılar elektrik kesintisi Beyoğlu elektrik kesintisi Çatalca elektrik kesintisi Esenler elektrik kesintisi