Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 03 Kasım 2026 Salı 10:58
06 Kasım Cuma : Avcılar, İstanbul Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır
Avcılarlıların elektrikleri ne zaman gelecek? Bedaş İstanbul Avcılar'da 06 Kasım 2026 gününde yaşanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. 8 saat elektrik kesintisi duyurulan Merkez mahallesinin Bedaş arızası ne zaman biteceği haberimizde. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Avcılar'a ait kesintilere de ulaşılabilir.
Etkilenen Bölgeler : İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ ilce MERKEZ-BARIŞ mah ADA ÇİFTLİĞİ, ADAKENT, ADNAN KAHVECİ sk bölgelerinde 06/11/2026 09:00:00 - 06/11/2026 17:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması-Kapsamlı TM Bakımı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Elektrik Kesintisinin Belirtilen Süresi : 8 saat
İl İsmi : İstanbul
Kesinti Açıklaması : Tamirat ve bakım çalışması-Kapsamlı TM Bakımı
Kesinti Başlangıç Vakti : 6/11/2026 09:00 Saatinde
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 06 Kasım Cuma Saat :17:00
İlçe İsmi : Avcılar
İstanbul şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. İstanbul elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Gaziosmanpaşa elektrik kesintisi Bahçelievler elektrik kesintisi Büyükçekmece elektrik kesintisi Küçükçekmece elektrik kesintisi Sultanbeyli elektrik kesintisi Zeytinburnu elektrik kesintisi Arnavutköy elektrik kesintisi Başakşehir elektrik kesintisi Bayrampaşa elektrik kesintisi Beylikdüzü elektrik kesintisi Sancaktepe elektrik kesintisi Sultangazi elektrik kesintisi