Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 24 Mayıs 2020 Pazar 01:07
Reyhanlı'da 28.05.2020 Tarihli Üç Saat Elektrik Kesintisi
Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Reyhanlı için bir elektrik kesintisi haberimiz var. 2 mahallenin etkilendiği Reyhanlı elektrik kesintisinde Toroslar edaş'tan yayınlanan bilgiler var. Toroslar edaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 3 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Kesinti Nedeni : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı onarım-tamirat ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
Kesinti Başlangıç Tarihi : 28 Mayıs 2020 15:00 Saatinde
Beklenen Kesinti Bitişi : 28/Mayıs 2020 18:00 saatlerinde
İlçe Belediyesi : Reyhanlı
Elektrik Kesintisi Yaşanacak Yerler : ÖZ KURTULUŞ Mah
Beklenen Kesinti Müddeti : 3 saat
Şehir : Hatay
Hatay şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Hatay elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Hassa elektrik kesintisi Payas elektrik kesintisi Samandağ elektrik kesintisi Yayladağı elektrik kesintisi