Antakya elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 28 Mayıs 2020 Perşembe 19:08

Antakya 31/05/2020 Tarihinde Elektrik Kesintisi

31 Mayıs 2020 Hatay elektrik kesintisi programı açıklandı. Toroslar edaş'tan alınan bilgilere göre Antakya'yı ilgilendiren elektrik kesintisinin yaklaşık olarak 4 saat sürmesi bekleniyor. 2 mahallenin etkilendiği Antakya elektrik kesintisinde Toroslar edaş'tan yayınlanan bilgiler var. "Elektrikler saat kaçta gelecek?" diye soran okurlarımıza elektrik arızası hakkında bilgi vermek için hazırladığımız haberimizi okuyabilirsiniz.
Antakya 31/05/2020 Tarihinde Elektrik Kesintisi - Antakya elektrik kesintisi haberi

Etkilenen Yerler : GÜZELBURÇ , ASİ , İPEKYOLU , BÜYÜKDALYAN , 1.KÜMEEVLER , 2.KÜME EVLER , , ARPATEPE Sokağı
Kesinti Başlangıç Vakti : 31/Mayıs 2020 Saat :07:00
Kesinti Bitiş Zamanı : 31 Mayıs Pazar Saati :11:00
İlçe Belediyesi : Antakya
Beklenen Kesinti Müddeti : 4 saat
İl : Hatay
Kesinti Nedeni : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı onarım-tamirat ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.





Hatay şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Hatay elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Payas elektrik kesintisi Defne elektrik kesintisi Arsuz elektrik kesintisi Yayladağı elektrik kesintisi