Antakya elektrik kesintisi görseli
Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
Yayın : 17 Temmuz 2020 Cuma 23:02

Antakya 21 Temmuz Salı 2020 Tarihinde Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır

Toroslar edaş resmi sitesi üzerinden 21 Temmuz 2020 gününe ait Hatay elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Antakya'nın bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Antakya Toroslar edaş elektrik kesinti programı listesi!
Antakya 21 Temmuz Salı 2020 Tarihinde Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır - Antakya elektrik kesintisi haberi

Yaklaşık Elektrik Kesintisi Süresi : 8 saat
İli : Hatay
Kesinti Açıklaması : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı bakım bakım-onarım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
Kesinti Başlangıç Tarihi : 21 Temmuz Salı 10:30 saatinde
Kesinti Bitiş Vakti : 21 Temmuz - Salı Saati :18:30
Elektrik Kesintisinin Etkilediği Alanlar : KİSECİK , YAVUZ SELİM , AVŞAR , ALİ CAN , AYDINLI , KÖSE , ATATÜRK Sokağı
İlçe : Antakya





Hatay şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Hatay elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Kırıkhan elektrik kesintisi Dörtyol elektrik kesintisi Kumlu elektrik kesintisi İskenderun elektrik kesintisi