Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 04 Aralık 2020 Cuma 21:30
8 Aralık Salı 2020 Hatay/Antakya Elektrik Kesintisi Var
Hatay'da elektrikler saat kaçta gelecek? Hatay Antakya'da yaşanan elektrik kesintisi için Toroslar edaş'ta kesinti sorgulama işlemi yapan vatandaşlar için merak edilenler haberimizde. "8 Aralık Salı 2020 Hatay/Antakya Elektrik Kesintisi Var" başlığı ile haberleştirdiğimiz 8 Aralık 2020 elektrik kesintisi bilgilerini okuyabilirsiniz. Herkesin evde kalmaya teşvik edildiği ve evde kal kampanyalarının yapıldığı korona virüs salgını günlerinde elektriklerin kesilmesi hayatı önemli ölçüde etkiliyor. 8 Aralık 2020 Salı tarihli elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Antakya'da elektrik ne zaman gelecek? Toroslar edaş tarafından açıklanan bilgiler haberimizde.
Kesinti Başlangıç : 8-12-2020 Salı Saati :15:00
Kesinti Bitiş Zamanı : 08 Aralık - 2020 Saat :17:00
İlçesi : Antakya
Kesintinin Tahmini Süresi : 2 saat
Şehir : Hatay
Kurum Açıklaması : Sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla planlı bakım bakım-onarım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.
Etkilenen Bölgeler : BÜYÜKDALYAN, Sokağı
Hatay şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Hatay elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Payas elektrik kesintisi Defne elektrik kesintisi Arsuz elektrik kesintisi Yayladağı elektrik kesintisi