Antakya elektrik kesintisi görseli
Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
Yayın : 17 Nisan 2026 Cuma 16:32

17.04.2026 Cuma Antakya-Hatay Elektrik Arızası

Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Hatay'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Toroslar edaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Toroslar edaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Antakya'da çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde 17.04.2026 Cuma Antakya-Hatay Elektrik Arızası detaylarına ulaşabilirsiniz.
17.04.2026 Cuma Antakya-Hatay Elektrik Arızası - Antakya elektrik kesintisi haberi

Şehir : Hatay
İlçesi : Antakya
Kesinti Beklenen Yerleşim Birimleri: 460 ürgenpaşa
Kesinti Başlama Zamanı : 17 Nisan 2026 Saati :13:56
Kesintinin Bitiş Vakti : 17 Nisan Cuma - 2026 16:00 Saatinde
Arıza-kesinti Nedeni : Şebeke arızası
Kesinti Ne Kadar Sürecek? : 2 saat 04 dakika
Haberin İlk Yayınlandığı Kaynak : Toroslar EDAŞ
Ek Bilgilendirme : ALO 186 ya yaptığınız çağrılar; arıza bildirimi, sokak aydınlatma, kaçak ihbar, sayaç değişikliği ve mühürleme talebi, kesme-açma işlemleri çözüme kavuşturulacaktır.





Hatay şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Hatay elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

İskenderun elektrik kesintisi Yayladağı elektrik kesintisi Altınözü elektrik kesintisi Kırıkhan elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler