Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 16 Eylül 2021 Perşembe 15:04
Erzincan Kemah'da 19 Eylül Pazar - 2021 Tarihli 8 Saat Elektrik Kesintisi
Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Kemah için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Kemah'ın 3 mahallesini etkiliyor. Aras tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 8 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
İlçe : Kemah
Beklenen Elektrik Kesintisi Süresi : 8 saat
Kesinti Yaşanacak Alanlar : Erzincan İli Kemah İlçesi Mektepönü Köyü’nde yapılacak olan Yatırım çalışması nedeniyle bölgede enerji kesintisi yapılacaktır. Enerji kesintisinden etkilenecek yerler; MEKTEPÖNÜ, AŞAĞIGEDİK, ORTAGEDİK KÖYLERİ
İl : Erzincan
Kesinti Başlangıç Zamanı : 19-09-2021 09:00:00 Saatinde
Kesinti Bitiş Zamanı : 19.09.2021 17:00:00 saatlerinde
Aras Bilgilendirmesi : Belirtilen saatler yapılacak çalışmaya ilişkin ön görülen sürelerdir. Değişiklik gösterebilir.
Erzincan şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Erzincan elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Ilıç elektrik kesintisi Tercan elektrik kesintisi