[email protected]
07 Mart Cumartesi 2020 Yenişehir-Diyarbakır Elektrik Kesintisi Yapılacaktır
Kesinti Nedeni : AG OG HAT BAKIM ve TRAFO Onarım çalışmaları
Elektrik Kesintisinden Etkilenen Alanlar : Azi̇zi̇ye , cumhuri̇yet , gurdogan azi̇zi̇ye , cumhuri̇yet , gurdogan yeni̇şehi̇r di̇yarbakır
Şehri : Diyarbakır
İlçesi : Yenişehir
Kesinti Başlangıç : 07-03-2020 08:00 saatinde
Kesinti Bitiş : 7-03-2020 Cumartesi 18:00 saatinde
Kesintinin Tahmini Süresi : 10 saat
Dicle Edaş Uyarısı : Belirtilen saatlerin dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Dicle Edaş Şirketine ait enerjili ve enerjisiz durumda olan Yüksek-Alçak gerilim elektrik şebekelerinde çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.
Diyarbakır şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Diyarbakır elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Bağlar elektrik kesintisi Bismil elektrik kesintisi Çermik elektrik kesintisi Çınar elektrik kesintisi Çüngüş elektrik kesintisi