Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 27 Ocak 2023 Cuma 16:16
Diyarbakır Lice'de 01 Şubat - 2023 Elektrik Kesintisi Var
Diyarbakır Lice elektrik dağıtımı ve faturalandırılması görevini üstlenen Dicle edaş tarafından yapılan açıklamaya göre Lice'de 1 Şubat 2023 Çarşamba günü elektrik kesintisi var. Elektrik kesintisi için son dakika gelişmelerini "Diyarbakır Lice'de 01 Şubat - 2023 Elektrik Kesintisi Var" başlıklı haberimizde paylaşıyoruz. İşte 1 Şubat 2023 Çarşamba Lice Dicle edaş elektrik kesintisi programı.
Beklenen Kesinti Süresi : 10 saat
İlçe : Lice
Kesinti Açıklaması : 21TR-11422 numaralı trafoda tamirat çalışması olacağından işaretlenen tarih ve saat aralığında enerji kesintisi olacaktır.-n
Kesinti Başlangıç Tarihi : 1-02-2023 08:00 saatlerinde
Kesinti Ne Zaman Sonlanır? : 01.02.2023 Çarşamba 18:00 saatlerinde
Şehir : Diyarbakır
Not : İlanı yayınlanan, Dicle Edaş şirketi tarafından yapılacak olan kesintilerin amacı müşterilerine daha kaliteli enerji sağlamak olduğu belirtildi.
Diyarbakır şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Diyarbakır elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şehir Merkezi elektrik kesintisi Yenişehir elektrik kesintisi Sur elektrik kesintisi Silvan elektrik kesintisi Kulp elektrik kesintisi