Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 22 Eylül 2018 Cumartesi 11:26
Bağlar 25 Eylül Salı Tarihinde 8 Saat Sürecek Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır
Dicle Edaş Diyarbakır Bağlar ilçesinde 25 Eylül 2018 tarihinde planlanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir. Etkilenen : Bağcilar Mah. Mevlana Hali̇t Mah. Şeyh Şami̇l Mah. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Bağlar ilçesinde bugüne ait kesintilere de ulaşılabilir.
Elektrik Arıza Nedeni : Toyota kök,direkhane kök toplum zabıta kök çıkışı, çolak sokak çıkışı tüm trafoların ve trafoların ag hat bakımı yapılması öngörülmektedir. yaşanacak kesintiden mağduriyet yaşanmaması adına önlemlerinizi alınız.
Kesinti Başlangıç : 25/09/2018 Saati :08:00
Elektrik Ne Zaman Gelecek? : 25 Eylül - Salı 16:00 saatlerinde
İlçesi : Bağlar
Şehri : Diyarbakır
Elektrik Verilemeyecek Yerler : Mevlana halıt , şeyh şamil mevlana halıt , şeyh şamil bağlar diyarbakır
Yaklaşık Kesinti Süresi : 8 saat
Diyarbakır şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Diyarbakır elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Bismil elektrik kesintisi Çermik elektrik kesintisi Çınar elektrik kesintisi Çüngüş elektrik kesintisi Dicle elektrik kesintisi