Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 09 Ekim 2026 Cuma 04:26
Merkez Denizli 12 Ekim Pazartesi 2026 Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır
Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Denizli'de yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Adm elektrik tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Adm elektrik, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Merkez'de çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde Merkez Denizli 12 Ekim Pazartesi 2026 Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır detaylarına ulaşabilirsiniz.
Elektrik Verilememe Durumu İçin Açıklama : 1. ve 2. Seviye Şebeke Bakım Çalışmaları
Kesinti Ne Kadar Sürecek? : 59 dakika
Kesinti Başlangıç Tarihi : 12-10-2026 Pazartesi 11:00 saatlerinde
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 12/Ekim 2026 12:00 saatinde
İlçesi : Merkez
Kesintiden Etkilenen Yerler : Merkez Efendi Mahallesi : Ihlamur Sokak, Kasımpatı Sokak, Mısır Sokak, Susam Sokak.
Şehir : Denizli
Elektrik Kesintisi İçin İlk Duyuru Yapan Kurum : ADM Elektrik
Denizli şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Denizli elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Pamukkale elektrik kesintisi Tavas elektrik kesintisi Serinhisar elektrik kesintisi Sarayköy elektrik kesintisi Kale elektrik kesintisi Honaz elektrik kesintisi