Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 19 Mart 2022 Cumartesi 01:55
Eceabat Çanakkale 20.03.2022 Elektrik Kesintisi Var (Uedaş)
Uedaş resmi sitesi üzerinden 20 Mart 2022 Pazar gününe ait Çanakkale elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Eceabadın bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Eceabat Uedaş elektrik kesinti programı listesi!
Kesinti Açıklaması : BEHRAMLI, KALEKÖY, CUMHURİYET, KUZULİMANI, UĞURLU, ÇINARLI, FATİH, YENİ, TEPEKÖY, ZEYTİNLİKÖY, DEREKÖY, ŞAHİNKAYA, YENİBADEMLİ, BADEMLİ, ŞİRİNKÖY, EŞELEK mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle elektrik enerjisi sağlanamayacaktır.
Şehir : Çanakkale
Yaklaşık Kesinti Müddeti : 2 saat
Elektrikkesintisi Başlangıç Zamanı : 20/03/2022 Saat :05:00
Kesinti Bitme Vakti : 20 Mart Pazar Saat :07:00
İlçe : Eceabat
Çanakkale şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Çanakkale elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Yenice elektrik kesintisi Lapseki elektrik kesintisi Gökçeada elektrik kesintisi