Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 26 Şubat 2025 Çarşamba 13:53
Uedaş Elektrik Kesintisi : Şirintepe Mahallesi 01/Mart 2025 (Biga)
Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Çanakkale'de yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Uedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Uedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Biga'da çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde Uedaş Elektrik Kesintisi : Şirintepe Mahallesi 01/Mart 2025 (Biga) detaylarına ulaşabilirsiniz.
Kesinti Başlangıç Vakti : 01 Mart-2025(Cumartesi) Saat :11:00
Kesinti Bitiş Vakti : 01.03.2025 Cumartesi Saati :12:00
Sorumlu Kurumun Açıklaması : Abone bağlama
Etkilenen Yerleşimler : 513., 517., 518., 524., 529., ŞEHİT HARUN TATLI, ŞEHİT SÜLEYMAN GÜNASLAN, ŞEHİT İSMAİL ÖZKAN, 527. ŞİRİNTEPE Mah.
İlçesi : Biga
İl Bilgisi : Çanakkale
Tahmini Kesinti Müddeti : 1 saat
Doğrulanan Kaynak : Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ,
Çanakkale şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Çanakkale elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Ayvacık elektrik kesintisi Bayramiç elektrik kesintisi Bozcaada elektrik kesintisi