Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 04 Kasım 2026 Çarşamba 18:52
Biga 6-11-2026 Cuma Tarihinde 3 Saat Sürecek Elektrik Kesintisi
Uedaş Çanakkale Biga elektrik kesintisi : 06 Kasım 2026 Cuma elektriklar ne zaman, saat kaçta gelecek? Uedaş, Çanakkale Biga'de elektrik kesintisi yaşanacak mahalleleri duyurdu. Duyurular içinde yer alan elektrik kesintilerinden birinin başlangıç ve bitiş saatleri haberimizde yer alıyor. 1 mahalleyi etkileyen elektrik arızası için çalışmalar ne zaman bitecek?
İlçe Belediyesi : Biga
Elektrik Arıza Nedeni : Og hat bakım
Elektrik Kesintisi Yaşanacak Yerler : ADNAN DEMİRCİ, AGAH İNTEPE, BAYIR, BÜYÜK ÇINARLIK 3. ÇIKMAZI, BÜYÜK ÇINARLIK YOLU, BÜYÜK ÇINARLIK YOLU1, DEĞİRMEN4, FABRİKA, MENEKŞE, SITMA ÇEŞME, BÜYÜK ÇINARLIK YENİYOL İĞDELİK Mah.
Beklenen Kesinti Müddeti : 3 saat 10 dakika
Kesintinin Başlama Zamanı : 6-11-2026 Cuma 15:20 Saatinde
Beklenen Kesinti Bitişi : 6/11/2026 Saat :18:30
Şehir : Çanakkale
Çanakkale şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Çanakkale elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Şehir Merkezi elektrik kesintisi Bayramiç elektrik kesintisi Bozcaada elektrik kesintisi