[email protected]
Yıldırım 1 Saat Su Kesintisi [3 Eylül Cuma 2021]
İl : Bursa
Kesinti Ne Kadar Sürecek? : 1 saat
İlçesi : Yıldırım
Arıza Nedeni : Yıldırım İlçesi Duaçınar Mahallesi 2.Devrengeç sokak ve civarı arıza nedeniyle 03.09.2021 tarihinde 11:00 ile 12:00 saat aralığında içme suyu şebekesinde kesintiler uygulanacaktır. Çalışmanın tasarlanan saatlerden erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın önlemlerini almış olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir.
Sukesintisi Başlangıç Zamanı : 3-09-2021 Cuma Saat :10:00
Beklenen Arıza Bitişi : 3-09-2021 Cuma Saat :11:00
Ek Not : Belirtilen saatler yapılacak çalışmaya ilişkin Buski tarafından ön görülen sürelerdir. Değişiklik gösterebilir.
Bursa şehrine ait su kesintileri buradadır. Bursa su kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Mustafakemalpaşa su kesintisi Büyükorhan su kesintisi Harmancık su kesintisi Karacabey su kesintisi Orhangazi su kesintisi