Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 16 Eylül 2022 Cuma 17:22
Bursa Nilüfer'de 19-09-2022 Pazartesi Elektrik Verilemeyecektir
Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Bursa'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Uedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Uedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Nilüfer'de çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde Bursa Nilüfer'de 19-09-2022 Pazartesi Elektrik Verilemeyecektir detaylarına ulaşabilirsiniz.
Kesinti Başlangıç : 19-09-2022 Pazartesi Saat :09:30
Elektrik Kesintisi Ne Zaman Biter? : 19-09-2022 Pazartesi Saati :11:00
Kesinti İçin Gösterilen Neden : Ağaç kesi̇m
Elektrik Kesintisi Yaşanacak Bölgeler : , ALİ FUAT ASLANOBA, BADEMLİ(300), BALKAN(300), BARBAROS(320), BARLAS, BEYAZ(300), BEYAZIT(300), BEYDAĞ, BOZCAADA, BOZDAĞ(300), BOĞAÇ, BURHANİYE, BÖLÜK(300), BÜKLÜM, BİRCAN(300), CEZAEVİ, FARUK BAYKAL, KAYHAN, KORAL, RÜŞTÜ BURLU, CEYHAN(300) BALAT Mahallesi.
İlçesi : Nilüfer
Şehir : Bursa
Kesintinin Tahmini Süresi : 1 saat 30 dakika
Bursa şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Bursa elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Gürsu elektrik kesintisi İznik elektrik kesintisi Keles elektrik kesintisi Gemlik elektrik kesintisi İnegöl elektrik kesintisi