Yazar: Merve Çelik
[email protected]
[email protected]
Yayın : 02 Kasım 2024 Cumartesi 09:12
05 Kasım Salı - 2024 : Gölhisar, Burdur Yaşanan Elektrik Verilemeyecektir
Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Burdur'da yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Aedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Aedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Gölhisar'da çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde 05 Kasım Salı - 2024 : Gölhisar, Burdur Yaşanan Elektrik Verilemeyecektir detaylarına ulaşabilirsiniz.
İlçe Belediyesi : Gölhisar
Kesinti Başlangıç Vakti : 05/Kasım 2024 Saati :09:30:00
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 5/11/2024 Saati :16:00:00
Elektrik Kesintisi Neden Oldu : Tamirat
Elektrik Kesintisi Ne Kadar Sürecek? : 6 saat 30 dakika
Kesinti Beklenen Bölgeler: YUSUFÇA Mah NİN ARDIÇLI MUSLUK YOLU, KARAAHMETOĞLU CADDESİ,1165 NO LU SOKAK bölgelerinde 05/11/2024 09:30:00 - 05/11/2024 16:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
İl : Burdur
Burdur şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Burdur elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Ağlasun elektrik kesintisi Bucak elektrik kesintisi Altınyayla elektrik kesintisi