Yazar: Ahmet Çınar
[email protected]
[email protected]
Yayın : 17 Şubat 2022 Perşembe 20:31
Ulus 20-02-2022 Tarihli 3 Saat Sürecek Elektrik Kesintisi
Salgın hastalık olan corona virüs nedeniyle planlı elektrik kesintisi yaşanmayacağı kurumlar tarafından bildilirmişti ama planda olmayan elektrik arızaları ve arıza ihtimaline karşı onarım nedeni ile Ulus için bir elektrik kesintisi haberimiz var. Herkesin evde kalmaya teşvik edildiği ve evde kal kampanyalarının yapıldığı korona virüs salgını günlerinde elektriklerin kesilmesi hayatı önemli ölçüde etkiliyor. 20 Şubat 2022 Pazar tarihli elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Ulus'ta elektrik ne zaman gelecek? Başkent edaş tarafından açıklanan bilgiler haberimizde. Başkent edaş tarafından açıklanan bilgilere göre elektrik arızasının 3 saat sürmesi bekleniyor. Kesintinin diğer bilgileri ve elektrik kesintisi programı haberimizde.
Kesinti Başlangıç Vakti : 20 Şubat Pazar Saati :09:00
Kesintinin Bitiş Zamanı : 20.02.2022 Pazar Saati :12:00
İl : Bartın
Elektrik Kesintisi Yaşanacak Bölgeler : Yeni̇han, aşagıdere, yeni̇han2, i̇ncecam, dereci̇k kadı
Kurum Açıklaması : Şebeke i̇yi̇leşti̇rme çalışmaları
İlçesi : Ulus
Kesintinin Tahmini Süresi : 3 saat
Başkent EDAŞ Bilgi Notu : Bataryayı muhafaza etmek için dizüstü bilgisayarınızı veya akıllı telefonunuzu sınırlı kullanın, ekran ışıklandırmalarını düşürmek gibi enerji tassarufu yapan işlevlerden faydalanın.
Bartın şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Bartın elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.
Amasra elektrik kesintisi