Sındırgı elektrik kesintisi görseli
Yazar: Merve Çelik
[email protected]
Yayın : 28 Ekim 2026 Çarşamba 09:32

02-11-2026 Pazartesi : Balıkesir, Sındırgı Elektrik Kesintisi Yapılacaktır : Uedaş

Hayatımız için olmazsa olmaz haline gelen elektriğin yokluğu birçok işi olumsuz etkileyebiliyor. Balıkesir'de yaşayanların evdeki elektrikli cihazlarının sağlıklı çalışması için Uedaş tarafından sürekli ve düzenli elektrik sağlanması gerekiyor. Uedaş, elektrik hatlarının düzenli çalışması için Sındırgı'da çalışmalar yaparak zaman zaman elektrik kesintileri yapabiliyor. Bu haberimizde 02-11-2026 Pazartesi : Balıkesir, Sındırgı Elektrik Kesintisi Yapılacaktır : Uedaş detaylarına ulaşabilirsiniz.
02-11-2026 Pazartesi : Balıkesir, Sındırgı Elektrik Kesintisi Yapılacaktır : Uedaş - Sındırgı elektrik kesintisi haberi

Kesinti Açıklaması : Og tesi̇s çalışması
Kesintinin Beklenen Süresi : 8 saat
İlçesi : Sındırgı
Elektrik Kesintisi Yaşanması Beklenen Yerler: ALACAATLI, ALACAATLI 11, ALACAATLI 17, ALACAATLI 4, ALACAATLI 8, ALACAATLI 19 ALACAATLI Mh.
Şehir : Balıkesir
Kesinti Başlangıç Vakti : 02 Kasım Pazartesi Saati :09:30
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 02.11.2026 Saat :17:30
Doğrulanan Kaynak : Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ,





Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Ayvalık elektrik kesintisi Şehir Merkezi elektrik kesintisi Balya elektrik kesintisi Bandırma elektrik kesintisi Bigadiç elektrik kesintisi Burhaniye elektrik kesintisi Dursunbey elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler