Manyas elektrik kesintisi görseli
Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
Yayın : 11 Ekim 2020 Pazar 04:22

Manyas 14-10-2020 Tarihinde Elektrik Kesintisi

Uedaş resmi sitesi üzerinden 14 Ekim 2020 gününe ait Balıkesir elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Manyas'ın bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Manyas Uedaş elektrik kesinti programı listesi!
Manyas 14-10-2020 Tarihinde Elektrik Kesintisi - Manyas elektrik kesintisi haberi

Elektrik Kesintisi Nedeni : CUMHURİYET, İRŞADİYE, YAYLA mahallelerinde Şebeke Çalışması, sebebiyle enerji temini mümkün olmayacaktır.
İlçe : Manyas
Kesinti Başlangıç Vakti : 14 Ekim 2020 Saati :09:00
Kesintinin Bitiş Zamanı : 14/Ekim 2020 13:00 saatlerinde
İl : Balıkesir
Tahmini Elektrik Kesintisi Süresi : 4 saat
Uedaş Yetkilileri Uyarıyor : Buzdolabınızda bozulabilecek ürünlerinizi elektrik kesintisine hazırlıklı bir şekilde muhafaza etmeyi unutmayınız.





Balıkesir şehrine ait elektrik kesintileri buradadır. Balıkesir elektrik kesintisi hakkında bilgi almak için yaşadığınız ilçeyi seçebilirsiniz.

Ayvalık elektrik kesintisi Şehir Merkezi elektrik kesintisi Balya elektrik kesintisi Bandırma elektrik kesintisi Bigadiç elektrik kesintisi Burhaniye elektrik kesintisi Dursunbey elektrik kesintisi